Dé Taxi voor Oost Groningen

Taxi nodig in Oost Groningen?

Heeft u een Taxi nodig in Oost- Groningen? Taxibedrijf Black Cab staat meteen voor u klaar. Wij hanteren scherpe tarieven voor de stad Groningen. Ervaar direct onze taxiservice in Oost Groningen.

cropped-IMG_005111.jpg

 

Neem direct contact met ons op via Taxi-service Black Cab Groningen, of plan uw taxi direct online.

Wij rijden met een Luxe taxibusje, een Mercedes Viano. Dit is het nieuwste model en tevens het langste model. Comfortabele taxi rit voor meerdere personen. Wij staan voor Comfortabel vervoer voor scherpe tarieven.

Taxi_groningenVriendelijke chauffeur

Taxi_groningenAfspraak is afspraak

Taxi_groningenScherpe tarieven

Taxibusje nodig in Oost Groningen?

Dan bent u bij Taxibedrijf Black Cab aan het juiste adres. Wij rijden in ruime Taxibusje van Mercedes in- en rondom Groningen. Ook voor langere afstanden bent u bij ons aan het juiste adres.Wij bieden voor 7 passagiers comfortabele zitplaatsen aan, en genoeg ruimte voor bagage/koffers. Black Cab hanteert een tarief voor max 4 personen.
Lees meer over onze taxibusje in Groningen of Taxivervoer Groningen

 

Vliegveld Service

Met de taxi naar Schiphol, Eelde, Dortmund of een ander bekend vliegveld? Met Blackcab gaat u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Met Black Cab kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen.
Lees meer over Taxi Vliegveld service

 

Ziekenhuis vervoer Groningen

Black Cab Groningen zorgt ervoor, dat u op tijd bij uw afspraak in het ziekenhuis bent!
Wij rijden u naar elk ziekenhuis of kliniek in de provincie Groningen of ergens anders in het land. De chauffeur zal als u dit wilt op u wachten tot na uw dokters bezoek, zodat u gelijk terug naar huis kunt.
Lees meer over het Taxi Ziekenhuis vervoer.

 

Reserveer uw rit via het contactformulier, wij zullen deze binnen een uur bevestigen! Of bel ons direct op: 06-22222-669

 

Bel Nu!