Taxi Noord Groningen

Noord- Groningen

Heeft u een Taxi nodig in Noord- Groningen? Taxibedrijf Black Cab staat meteen voor u klaar. Wij hanteren scherpe tarieven voor de stad Groningen. Ervaar direct onze taxiservice in Noord Groningen. Voor een betrouwbare, comfortabele en voordelige taxirit bent u bij ons aan het goede adres. Wij rijden met een Luxe taxibusje, een Mercedes Viano. Dit is het nieuwste model en tevens het langste model. Comfortabele taxi rit voor meerdere personen. Wij staan voor Comfortabel vervoer voor scherpe tarieven. Black Cab beschikt over het nieuwste navigatie systeem die eventuele file’s kan ontwijken, zo bent u het snelst bij uw bestemming!

Neem direct contact met ons op Taxi-service Black Cab Groningen

 Taxi_groningenVriendelijke chauffeur

Taxi_groningenAfspraak is afspraak

Taxi_groningenScherpe tarieven

 

Taxivervoer Paddepoel

Bent u gezellig gaan winkelen in het winkelcentrum Paddepoel en zit u met een lading aan volle tassen? Bel dan het Taxibedrijf Black Cab. Wij rijden in ruime Taxibusje van Mercedes in- en rondom Groningen. Ook voor langere afstanden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden voor 7 passagiers comfortabele zitplaatsen aan, en genoeg ruimte voor bagage/koffers. Black Cab hanteert een tarief voor max 4 personen.
Lees meer over onze taxibusje in Groningen of Taxivervoer Groningen

Vliegveld service naar Schiphol, Eelde en meer bekende vliegvelden

Met de taxi naar Schiphol, Eelde, Frankfurt of een ander bekend vliegveld? Met Blackcab gaat u voordelig en comfortabel naar het gewenste vliegveld. Met Black Cab kunt u plezierig en zonder stress aan uw reis beginnen.

Lees meer over Taxi Vliegveld service

 

Ziekenhuis Vervoer Groningen

Black Cab Groningen zorgt ervoor, dat u op tijd bij uw afspraak in het ziekenhuis bent!
Wij rijden u naar elk ziekenhuis of kliniek in de provincie Groningen of ergens anders in het land. De chauffeur zal als u dit wilt op u wachten tot na uw dokters bezoek, zodat u gelijk terug naar huis kunt.
Lees meer over het Taxi Ziekenhuis vervoer

Reserveer uw rit via het het contactformulier, wij zullen deze binnen een uur bevestigen! Of bel direct
Waar heeft u een taxi nodig?

Taxi Hoogkerk

Taxi de Korrewegwijk

Taxi Lewenborg 

Taxi in Groningen

Bel Nu!